Informatie - NSFV Morado CF

Informatie

Contactgegevens

Nijmeegse Studenten Futsal Vereniging Morado CF
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen
e: info@moradocf.nl
i: www.moradocf.nl


Seizoen 2022/2023

In het seizoen 2022/2023 speelt Morado CF met 12 teams in de competities van de KNVB. Er zijn dit jaar 10 herenteams en 2 damesteams binnen de club. 

Speeldagen

Er zijn verschillende speeldagen; allemaal doordeweeks (dinsdag, woensdag, vrijdag). Je kunt je voorkeur aangeven met betrekking tot deze speeldagen. De selectieteams spelen wedstrijden met name op woensdag en (vooral) vrijdag. Lagere teams hebben vaak maar één thuis- en uitspeeldag.

Trainingen
De trainingen van Morado CF vinden plaats in de sporthal bij het SSgN in Nijmegen. Deze sporthal is te vinden aan de IJsbeerstraat 12. De herenselectie traint op maandag van 19:30 uur - 21:30uur. Daarnaast trainen de recreatieve heren op maandag (21.30 uur - 23:00 uur) en donderdag (19.30 uur - 21:00 uur). Op de maandag staat deze training onder begeleiding van Jos Ariaans, hoofdtrainer/coach van Morado CF. De dames trainen op woensdag van 19:30 uur - 21:00 uur. Ook deze training staat onder begeleiding van Jos Ariaans. 

Trainers

De herenselectie traint onder begeleiding van Jos Ariaans (Hoofdtrainer/coach). Jos is trainer van Morado CF 1. Jos Ariaans is al zo’n 20 jaar actief in de zaalvoetbalwereld. Hij trainde ZSW/Orient Plaza (het huidige ZSW/DPN) in de Eredivisie.
 

Niveau

Bij de heren loopt het niveau van Top- t/m 4e klasse. De dames spelen in de 1e klasse.

Contributie

De contributie voor een jaar lidmaatschap bij Morado CF bedraagt €150,00 als wedstrijdlid en €50,00 als trainingslid.

Sportkaart

Iedereen moet in het bezit zijn van een sport- of verenigingskaart. Voor meer info: kijk op de website van het RSC (https://www.ru.nl/rsc/). 

Waar en wanneer?

Een zaalvoetbalcompetitie van de KNVB bestaat gemiddeld uit 12 teams, wat betekent dat er 22 competitiewedstrijden per jaar te spelen zijn. Daarnaast spelen de selectieteams ook in het bekertoernooi. Het seizoen loopt van eind augustus t/m mei. De thuiswedstrijden zullen worden gespeeld in de OC Huisman (dinsdag), Jan Massinkhal (woensdag) of het Universitair Sportcentrum (vrijdag). Andere sporthallen waar wedstrijden zullen worden afgewerkt zijn bijvoorbeeld De Kloosterhof (Kapittelweg, Weurt), Sporthal Ark van Oost (Cipresstraat, Nijmegen) en Olympic Sportcentrum (Wijchen).  

Zoals je kunt lezen worden de wedstrijden in de omgeving van Nijmegen gespeeld. Uitwedstrijden kunnen meestal bezocht worden met de fiets. In de hogere klasses (Morado CF 1, 2, 3 en Dames 1, 2) zal er meer gereisd moeten worden. De wedstrijden kunnen in principe op elke dag van de week worden gespeeld, afgezien van de zaterdag en zondag. 

Teams

Teams bestaan uit 9 of 10 spelers, waaronder een keeper. In principe zullen we geen teams indelen met minder dan 9 spelers, omdat dit als een minimum wordt beschouwd om de wedstrijdselectie elke week weer rond te krijgen. Afwijken naar boven kan op aangeven van het desbetreffende team wel worden bekeken. 

Wat levert een lidmaatschap bij Morado CF op? 

  • Elk team heeft de beschikking over materiaal vanuit de club (tenues, ballen, etc.)
  • Wedstrijden op ieders niveau
  • Zaalvoetbal in clubverband, met bijbehorend clubgevoel. Dit kan serieus op hoog niveau of in een vriendenteam!
  • Twee keer per jaar een door Morado CF georganiseerd toernooi: Copa Familia & Copa Morado
  • Gezellige sfeer en maandelijks gezellige, originele activiteiten.
  • Alle wedstrijden doordeweeks!


En nu? Meld je vrijblijvend aan of schrijf je in. Als je je wilt inschrijven, vul het formulier in en stuur dit op naar Morado CF, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen. Ook kun je hem in het postvak van Morado CF in het Radboud Sport Centrum leggen, dit postvak zit in de fietsenkelder/ingang van het RSC. (Vanaf de fietsenkelder de deur door, in plaats van rechts de trap omhoog, links het hoekje om). Daarnaast is het mogelijk om via de mail een ingevuld formulier te sturen naar info@moradocf.nl.

Meer info nodig? Mail het bestuur via info@moradocf.nl!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!