Datum

23 september 2014 21:00

Accommodatie

Onbekend

Na een weekend rust moest Vrouwen 1 dinsdagavond afreizen naar Arnhem voor de derde competitiewedstrijd. De tegenstander was Eendracht Arnhem, een team wat normaal geen problemen mag opleveren.

Morado had een volle bank, vier wissels sterk, waar Eendracht het met de vijf speelsters in het veld moest doen. De boodschap van trainer Hurk was duidelijk, alles geven, wisselen als nodig, en winnen!

De vrouwen lieten zich vanaf het begin van de wedstrijd overrompelen door het offensieve spel van Eendracht. Helaas bleven de acties niet binnen de grenzen van het acceptabele maar de scheidsrechter liet veel toe, waardoor Morado genoodzaakt was te accepteren dat nou eenmaal niet iedereen volgens dezelfde regels speelt. Er werd desondanks gebikkeld en de 0-1 stond na 10 minuten op het scorebord. Een obstructieve sliding van de tegenstander, waar niet voor gefloten werd keerde een counter, het stond 1-1. Gelukkig kon Morado net voor de rust zelf ook nog counteren. Ruststand: 1-2.

De tweede helft werd besloten alle frustraties te laten varen. De focus lag op het voetbal, met af en toe een strategische wissel om te voorkomen dat Arte helemaal kapot geschopt werd. Dit wierp zijn vruchten af en de wedstrijd werd afgesloten met 1-7. De tegenstander erkende onze talenten, ze vonden ons net Ajax! Aan de geaardheid van trainer Hurk werd wel getwijfeld. Maar wij weten wel beter hoor...

Volgende week maandag staat de spannend wedstrijd tegen Kick Montana in Apeldoorn op het programma.