Morado CF VR1 verslaat DZV '82 VR1 met 5-1

Scheidsrechter

Cakir, A.

Accommodatie

Onbekend

Gisteren speelde VR1 tegen DZV, een geduchte tegenstander. Hoewel zich onder de vrouwen van DZV maar één speelster bevindt die een echte dreiging vormt, heeft Morado het in het verleden vaak lastig gehad met dit team. De laatste wedstrijd werd zelfs met 7-1 verloren, dus er moest wat recht gezet worden!

De dames begonnen scherp maar al snel werd duidelijk dat de wil om te winnen het spel niet ten goede kwam. De inzet was maximaal maar simpele afspraken werden niet nagekomen wat leidde tot een rommelige eerste helft. Desondanks werden er goede kansen gecreëerd en werd DZV niet gevaarlijk. De stand bij rust: 3-0.

In de rust legde trainer Hurk de nadruk op het eigen spel. Dit resulteerde in meer rust in de eerste 10 minuten van de tweede helft. Diezelfde rust zorgde er helaas wel voor dat er niet snel genoeg gereageerd werd toen DZV een vrije trap kreeg op 15 meter van de goal van Morado. Via de hand van Arte en het hoofd van een tegenstander lag de bal in het net. Hierna werd het spel rommeliger maar de overwinning kwam niet in gevaar. Eindstand: 5-1.