Scheidsrechter

A.P.M. (Arnold) van As

Accommodatie

Onbekend

Om 19:00 uur op een woensdagavond stond de eerste wedstrijd van het nieuwe Morado CF 11 gepland. In de transferperiode werd het complete team vervangen na de eerste wedstrijd. Negen nieuwe spelers werden met veel moeite en voor recordbedragen gekocht en samengesteld tot Morado 11. Na een korte warming-up en een peptalk waren we er helemaal klaar voor.

Het fluitsignaal klonk en de bal werd direct op een lekker tempo van voet naar voet getikt. Al snel was het duidelijk dat we een licht overwicht hadden en er werd gezocht naar de eerste goal. Na een aantal spellenprikjes werd na een combinatie Martijn, ook wel Tini genoemd, weggestuurd en zette de 0-1 op het scorebord. Met een beetje geluk volgde niet veel later de 0-2, doordat een hoge bal van Tini tussen de keeper en Ruben belandde. Ruben kwam uiteraard als winnaar uit de strijd en tikte de bal in de goal. Even later was het alweer raak en tikte Xander hem via een corner binnen. Achterin werd de boel goed dichtgehouden door Sander en keeper Jan en met een verdiende 0-3 gingen we de rust in.

De tweede helft begonnen we wat rommelig. De verdediging kreeg de bal niet lekker weg en de 1-3 was een feit. Na een goed uitgespeelde aanval van Brakkenstein werd het zelfs 2-3. We schudden ons zelf even goed wakker en namen het initiatief weer over. Een paar mooie uitgespeelde aanvallen leverden helaas niks op, maar Tini schoot de bal uit een flitsende counter onhoudbaar in de bovenhoek. De bevrijdende en verdiende 2-4 was een feit. Toen even later onze beer Ludo ook nog de 2-5 binnenschoot was het duidelijk: 3 punten! Brakkenstein werd nog een lullig goaltje gegund, maar daar bleef het bij. Eindstand 3-5! Bij St. Anneke werd dit uiteraard gevierd op het terras en eiste Gijs de aanvoerdersband van de derde helft op!

De eerste stap naar het kampioenschap is met deze overwinning gezet! Volgende week woensdag 23 september om 21:00 is Quick 1888 5 de volgende tegenstander. Wil jij op de hoogte blijven van onze avonturen in de competitie, maar ook in de derde helft? Volg dan ons op instagram: moradomeiden11