Datum

29 oktober 2019 19:00

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 29 oktober is alweer de lang verwachte kraker onder de dames gespeeld, Morado VR3 vs Morado VR2. De teamindelingen bij de damesafdeling zijn eindelijk vastgesteld op dit moment van het seizoen. Met een zeer krappe, maar nette opkomst van in totaal 10 dames (en misschien nog wel een uitgebreider publiek) kon de wedstrijd beginnen. Door het gebrek aan wissels was de tactiek bij beide teams vooral inzakken en de krachten te sparen. In de eerste minuten ging de wedstrijd gelijk op, maar vrij snel werd er door Lisa gescoord in het doel van VR3. Waarna vervolgens VR3 snel uitbrak en Amber een op een kwam te staan met de keeper van VR2 en recht door de benen van Joyce scoorde. In tegenstelling stond Frances wel sterk te keepen en hield ze de ene na de andere bal uit haar goal, maar toch ging er een schot van VR2 langs haar af. Daarna ging Amber voor hetzelfde trucje als met haar eerste goal en ging de bal weer makkelijk door de benen de goal in. Na nog een paar doelpunten waren alle speelsters toe aan rust. Met een keeperswissel in beide teams ging Zen voor VR3 en Femke voor VR2 keepen. In de tweede helft was het scorebord uitgekomen op 3-13, een tien punten verschil voor VR2. Alleen net voor het eindsignaal kwam VR3 nog uit en scoorde hun vierde goal.
Beide teams moeten nog 2 wedstrijden spelen in de najaarscompetitie en is het nog altijd mogelijk dat beide teams dit jaar weer tegenover elkaar komen te staan in de voorjaarscompetitie! Maar met de winst voor VR2 werd de meter gezamenlijk opgehaald bij BAR2 en natuurlijk werd er verder ook weer gewerkt aan het meterklassement!!