Moradoclash: M11 trekt aan het langste eind in topper tegen M7

Datum

26 november 2019 19:00

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 26 november om 7 uur botsen er 2 krachten van Morado: M7 vs M11. Direct uit school eet de keeper van M7 snel een door de captain verzorgde maaltijd en daarna meteen door. Iets na 7 uur ligt de bal op de stip.
Morado 7 begint sterk en het duurt dan ook niet lang voordat Douwe een splijtende pass op Thimo geeft voor de 1-0. Morado 7 houdt druk en wil de voorsprong uitbreiden. Dit wil alleen niet baten want Tom Smeets houdt de bal een paar keer goed van de lijn. Nu is het de beurt van M11 om druk op de wedstrijd te zetten. Stan krijgt de bal voor zijn voeten scheelt het niet veel maar Jeroen heeft hem. Net voor de rust krijgt M11 nog een corner, de bal wordt voor gegeven die er goed wordt ingeschoten door Gijs.
Na de rust begint M11 sterk aan de wedstrijd met meteen al een aantal kansen. En als Marc dan de bal voor het goal krijgt en schiet, gaat de bal eerst door de benen van 2 verdedigers en daarna door de benen van de keeper 1-2. Kort daarna geeft Marc een pass in de diepte op Tom Seyger die oog in oog staat met de keeper en de bal er goed in schiet 1-3. Als M7 dan staat te klungelen met een intrap op eigen helft duurt het te lang en krijgt M11 de bal. Die spelen ze snel in naar Tom die een vrije kans heeft maar hij wordt nog net tegen gehouden door een uiterste strekking Jeroen. M7 ziet nu zijn kans en maakt gebruik van een counter waarbij Christian scoort 2-3. M7 is terug in de wedstrijd en er kwam nog een spannende slotfase tegemoet. Als er onduidelijkheid ontstaat of de bal achterin uit is of niet krijgt Thimo na een snelle counter van M7 de bal, maar door het goed verdedigende werk van Tom van M11 krijgt hij nog net de bal te pakken en voorkomt de score. In de laatste minuut is er na een rush langs de zijlijn nog een grote kans voor Jantijn waarbij hij de bal hardt in de korte hoek wil schieten maar helaas net naast en dus geen gelijkspel nog. Morado 11 wint met 2-3.
Na de wedstrijd gaan de teams samen bier drinken in de kantine.

'6 1-0 Thimo te Riet
'24 1-1 Gijs Peeters
'29 1-2 Marc van der Vinden
'39 1-3 Tom Seyger
'43 2-3 Christian Cuppen