Accommodatie

Onbekend

Morado M8 haalt uit!

Op 24 oktober stond er een ware clash op het programma.  Het met blessures geplaagde Morado M8 CF trad aan tegen Morado M9 CF. Vooraf had Morado CF 8 1 schamel punt verzameld, waar Morado CF 9 vier punten had verzameld. De grote vraag was hierdoor ook; wie gaat er met de winst vandoor en de eeuwige roem?

Om 20 uur werd er afgetrapt in de Jan Massink hal, onder luid gezang van de achterban. In de 3e minuut kreeg Morado CF 9 een goede kans door een goed schot van Emiel, maar de gelegenheidskeeper Reinout van der Vinden, keerde deze inzet geweldig.  In de counter stormde M8 op en werd er de 1-0 gemaakt door Matthijs. Nadat M9 aftrapte kreeg M8 al snel een goede kans, maar deze werd gekeerd op de lijn door Lucas. In de 8e minuut was het dan eindelijk raak voor M9, na een scrimmage, maakte nieuwkomer (Lucas) zijn eerste goal voor Morado.  De 2-1 voor M8 viel in de 10e minuut.  Kapitein Rein maakte zijn naam waar en scoorde door een fantastische hakbal.  M9 ging niet bij de pakken neer zitten en Tom (commissaris woordgrap) schoot rakelings naast. Echter was het een voorbode voor deze avond. Mathijs breidde de score uit in de 13e minuut. M9 probeerde nog wat uit het onderste van de kan te halen en dit leidde tot een grote kan voor Dion. Ook deze bal werd gekeerd. Aan het einde van de eerste helft vielen de doelpunten toch aan de andere kant. Wederom Matthijs en Rein lieten het netje wapperen.  M8 ging hierdoor met een 5-1 voorsprong de rust in. Na 2 minuten in de tweede helft werd een goede voorzet van Rein binnengelopen waardoor Rowan de 6-1 op het scorebord werd zette. De moed zakte in de schoenen van M9 en de score werd een ware korfbaluitslag.  M8 trapte het gaspedaal in en hierdoor kwamen er gaten in de verdediging waardoor de goals aaneen werden geregen. In het slot van de wedstrijd scoorde Mathijs nog twee goals en waren Rein, Matthijs en onbekend persoon ( bal in de kluts) nog ieder goal voor één goal.