Datum

30 maart 2018 22:00

Accommodatie

Onbekend

Een wedstrijd tegen de nummer laatst was in eerste instantie niet een affiche voor een spannende kampioenswedstrijd, maar het moest wel eerst nog maar gedaan worden. Met een bank zo groot, dat je er nog wel twee teams uit kon maken begon M1 aan de kampioenswedstrijd. Tegen alle verwachtingen in kwam de nummer 13 van de ranglijst op voorsprong. Door een al dan niet onterechte penalty schoot SVI 2 zichzelf op 0-1, maar niet veel later tekende Maurice gelukkig al weer aan voor de gelijkmaker. Niet veel later scoorde Tobias op aangeven van Maurice en was het gelukkig alweer 2-1. De scheidsrechter was nog niet klaar met zijn penalty fetish. Zowel Morado als SVI kregen een penalty, maar daar waar Sjoerd de bal er niet in wist te krijgen, schoot SVI wel raak en stond het tegen alle verwachtingen in 2-2 met rust. De tweede helft verliep het allemaal wat meer voorspoedig. Nadat hij in de eerste helft een penalty had gemist, kon Sjoerd aan het begin van de tweede helft toch aantekenen voor voor de 3-2 op aangeven van Maurice en stond M1 weer op kampioenskoers. Vervolgens schoot Jasper zowel de 4-2 als de 5-2 binnen en was de wedstrijd zo goed als gespeeld. Als slotstuk van de wedstrijd schoot Ijff nog de 6-2 binnen en toen kon het feest beginnen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!