Datum

13 december 2017 21:00

Accommodatie

Onbekend

Op woensdag 13 december, zo net voor de feestdagen, mochten de meiden van morado de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar spelen tegen de meiden van Brakkenstein vr2. De vorige uitslag was een monsterscore maar dat zou er nu niet van komen, mede door een matige scheidsrechter. Vooraf was er nog leuk nieuws. Iris heeft wat sponsors bij elkaar weten te vinden en daardoor heeft iedereen nu een jack met Morado erop zodat we er allemaal netjes uitzien naar wedstrijden toe!

Netjes om 21.02 begint de wedstrijd na een goede warming-up en de dames zijn vastberaden om ook deze wedstrijd te winnen. Direct druk vooruit en de tegenstander niet met rust laten. Al snel volgt de 1-0 van TImme en de 2-0 van Laura na een pass va Timme. niets aan de hand maar het druk zetten brengt ook een risico met zich mee. Er ontstaat veel ruimte achter de laatste vrouw en daar wist Brakkenstein wel mee om te gaan. De 2-1 werd gecounterd en ondanks een goede poging wist keeper Joyce van der Heijden de bal niet te parreren. Na wat aanwijzigingen wist Pluk wat ze moest doen bij de corners en scoorde hier direct uit vanuit een pass van iris, 3-1. En kort daarna maakte Pluk een mooi doelpunnt vanuit de draai in de verre hoek. Vervolgens waren we niet scherp en scoorde Brakkenstein 2x en gingen we rust met 4-3. Dat was niet het enige in de 1e helft. Het spel is namelijk 8 minuten stilgelegd door een blessure van de goedspelende Dagmar. Ze voelde dat het niet goed zat en is per rolstoel van het veld gehaald uiteindelijk. Veel beterschap Dagmar en hopen op een goed herstel.

In de rust even de ploeg wakker geschud en vervolgens wisten de spelers wat ze te doen stond. bet was eerst Amber dat de 5-3 maakt na een goede combinatie met Laura. Timme maakte er vervolgens 6-3 van na een pass van Iris. Vervolgens bleek de scheidsrechter toch nog een beetje op te letten en gunde Morado een vrie trap net buiten de 6meter lijn. Iedereen in het doel maar toch wist Amber een gaatje te vinden en raak schoot, 7-3. Daarna wist Pluk wat ze moest doen en scoorde weer uit een corner. Helaas wist een speelster van Brakkenstein te ontsnappen en knap langs Joyce te schieten waardoor het 8-4 werd. De tegenstadner was zo blij met dit doelpunt dat ze vervolgens met 5 veldspelers en een keeper verder gingen maar de scheidsrechter zag het weer niet. Gelukkig ging er wel weer 1 af en konden we verder. Brakkenstein bleef hard werken en tot (en vaak net over) het randje spelen en de scheidsrechter kon niets anders doen dan weer een vrije trap toe te kennen. Amber weer achter de bal en dus weer een doelpunt 9-4. ook het laatste doelpunt was een vrie trap van Amber. Om 21.58 floot de scheids af. Huh wat raar als je 8 minuten stil hebt gelegd? de scheidsrechter was helemaal ontdaan en vond zochzelf ook matig op deze avond maar vond het genoeg geweest. 10-4 eindstand met goede goals van het team waaronder 5 stilstaande situaties. Het team word dus beter in het spel maar ook in afspraken met elkaar. Op naar de volgende wedstrijd tegen onze collega's van Morado vr3 op 9 januari. Komen jullie ook kijken?

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!