Datum

3 oktober 2017 20:00

Accommodatie

Onbekend

In een onnodig spannende wedstrijd was het wachten op het eerste doelpunt van Morado. na geweldige reddingen van de keeper van Quick werd er in de tweede helft eindelijk gescoord en liep het team uit naar een ruime 1-5 overwinning. Met wat meer scherpte had het meer dan 20x kunnen scoren.

op een dinsdagavond om 20.00uur liep ik verdwaald op sportpark de Dennen en kwam een oud-scheidsrechter tegen. Die ging naar de dames kijken van Quick in de zaal en nodigde me uit om eens mee te gaan kijken. Ik dacht dat hij wild-west verhalen aan het vertellen was toen hij het over de dames had maar niets bleek minder waar.

Zoals in het oude wilde westen werd er geschoten, gemist, met rooksignalen gecommuniceerd en uiteindelijk gaf iemand zich over. De dienstdoende scheidsrechter van de wedstrijd gaf me nog aan dat hij een spannende wedstrijd verwachte. na de warming-up klonk het startSCHOT. beide teams probeerden aan te vallen, maar Morado had meer munitie en kreeg al snel de overhand. De keeper bleek echter een sta in de weg en kon voor alle schoten goed wegduiken en hield haar doel schoon. schoten van ver, schoten van dichtbij, niets was haar teveel. daartegenover had de keeper van Morado niets te doen en kon rustig een biertje drinken in de saloon van sportpark de Dennen.

In de tweede helft kwam er ineens een scherp Morado uit de startblokken en binnen 2 minuten pakten ze de revolver en schoten 2x raak. het eerste doelpunt werd volledig uitgespeeld en Sanne van Eck scoorde op aangeven van Loraine. Het doelpunt daarna kwam op naam van "lucky" loraine Lambrechts. Een ingestudeerde corner was voor haar een makkelijke prooi. 0-2. Echter was er binnen een minuut al de aansluitingstreffer van Quick 1-2. De keeper van Morado had het waarschijnlijk te warm van het rusten en kon dus helaas niet snel redding brengen. Gelukkig bleef Morado aanvallen en schoten afvuren. Het was uiteindelijk in de 39e minuut dat Amber een voltreffer produceerde en daarmee de genadeklap. Op een lange pass van Isolde schoot ze hard raak in de linkerbovenhoek. Morado kreeg daarna nog voldoende kansen maar alleen luckty loraine lambrechts en ijzeren Isolde die voor de 1-4 en 1-5 zorgde. het weggedoken publiek, dat bang was voor de vele schoten veerde vaak pop en had na afloop het idee dat het 2-25 had moeten worden.

Hopelijk volgende week meer doelpunten tegen het altijd lastige Eendracht uit Arnhem.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!