Datum

15 november 2017 19:00

Accommodatie

Onbekend

Zou het te vroeg zijn om het woord ‘kampioenschap’ in de mond te nemen? Normaal gesproken zou je zeggen van wel, maar half november gaat Dames 2 fier aan kop met 7 overwinningen uit 8 wedstrijden. Bij een overwinning op naaste belager Basteom zou Dames 2 een gat slaan van maar liefst 9 punten. Dus het doel van de avond was simpel: winnen, winnen en nog eens winnen.

Danny wilde graag dat we volle bak druk zouden zetten en dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Als aasgieren vloog iedereen op de tegenstander af, die terecht letterlijk achteruit deinsden. Het stond al snel 2-0 door een vrije trap van Rosa en wederom een perfect uitgevoerde intrap van Dagmar en Iris (gaat dit een terugkerend verschijnsel worden?). Dat waren de dode spelmomenten, want het druk zetten wierp daarna direct zijn vruchten af. De verdediging van Basteom wist niet wat ze met ons aan moesten, dus eerst strafte Iris zwak verdedigen af, vervolgens ging Sanne op avontuur en scoorde en Laura schoot beheerst in de kruising na een goede actie van de pinda. In de tussentijd had Basteom 2x het net gevonden, maar die goals waren voor de statistieken. Na de rust was het tijd voor de Timme-show, manmanman wat kan die meid goed voetballen. Ze moet vast gedacht hebben: “Als ik niet scoor in de eerste helft, dan maak ik er toch gewoon vier in de tweede?” Panna’s, scharen, hakjes, ze kan het allemaal. Basteom kon geen vuist meer maken en zo stuurden wij dankzij onze tomeloze inzet en goed spel de tegenstander met 9-2 naar de kleedkamer. En nog belangrijker, weer een overwinning voor Dames 2 en grote stap dichter bij het kampioenschap!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!