Datum

1 november 2017 21:00

Accommodatie

Onbekend

Het was de dag na Halloween en er stond een mooie Morado derby op de planning. Een wedstrijd die wellicht net zo’n gruwelijke uitslag met zich mee ging brengen als de verkleedde mensen in Amerika. De dames van het 2e tegen de dames van het 3e. De wedstrijd begon redelijk rustig, maar na 5 minuten maakt VR2 de openingstreffer. Toen was het hek van de dam, want nog geen 2 minuten later stond het al 3-0 en tekende Amber voor misschien wel een van de snelste hattricks in de zaalvoetbal historie. De 3-0 heeft VR3 wakker geschud, want met 2 gevaarlijke kansen begonnen ze eindelijk in de wedstrijd te komen. Weer kwam VR2 na een snelle actie vrij voor de goal, 4-0 en weer komt de goal van de voet van Amber. Na de 4-0 herpakt VR3 zich weer en ze kregen twee levensgrote kansen. Toch bleef VR3 de hele tijd gevaarlijk, na een panna en een loopactie wordt de bal maar net naast geschoten. Toch is het weer VR2 dat de bal tegen de achterkant van het net weet te werken, waardoor met 5-0 de rust werd ingegaan.

De dames van VR3 kwamen net wat beter uit de startblokken en dit resulteerde in een goede counter, 5-1. Echter gaf VR2 ze niet de kans om nog verder terug te komen en na een paar minuten werd er een ingestudeerde intrap mooi binnen gewerkt. Niet veel later volgt ook de 7-1. VR3 weet een 1-op-1 situatie niet te benutten en uit die counter wordt VR2 direct daarna weer gevaarlijk. De dames van VR3 hadden de benen net iets te ver open staan, waardoor na een panna de bal ook nog tussen de benen van de keeper geschoven werd, 8-1. Het aanvalssalvo van VR2 is nog niet voorbij, de 9-1 wordt uiterst secuur langs de keeper geplaatst. Om het af te maken werden ook nog de dubbele cijfers gehaald en eindigt de wedstrijd in 10-1.

Hoewel voor velen Halloween al was afgelopen, beleefden wij bij deze wedstrijd nog een monster score. VR2 vierde nog een dag extra feest en VR3 moet nog een dagje extra bijkomen van de schrik. Heb je de wedstrijd gemist, wees niet getreurd, 9 januari staan onze vrouwlijke moradianen in de O.C. Huisman zaal, kom kijken voor de return.