Datum

21 november 2017 22:00

Accommodatie

Onbekend

Op dinsdagavond 21.00 uur stond de mooie wedstrijd tussen Morado 10 tegen Orion 2 in het kolkende O.C. Huisman op de planning. Het beloofde een mooie wedstrijd te worden tussen 2 gelijkwaardige teams. Deze belofte is helaas geen werkelijkheid geworden vandaag. De warming up van Morado zag er veelbelovend uit terwijl de spelers van Orion zichzelf bij elkaar aan het rapen waren voor de wedstrijd. De aftrap werd genomen door Orion 2 maar na 19 seconden schoot Luc het zelfvertrouwen van Orion al aan diggelen! Gewoon de verdediging voorbijlopen en schieten. Niet veel later kon ook Ciske een solo maken en schoot met een punter de bal hoog tegen de touwen. Binnen 5 minuten waren dat er 2, en dat smaakt natuurlijk naar meer. Het publiek, en Orion, kreeg de ene na de andere panna te zien. Het zelfvertrouwen van Orion werd behoorlijk de grond in geboord door deze acties. Het hoogtepunt kwam van Luc die een panna-achter-standbeen maakt bij zijn tegenstander! Geweldige actie natuurlijk! Voor Luc was het dus even tijd om bij te komen op de bank. Na een welverdiende wisselbeurt schreeuwt Luc eerst WISSELEEEN tegen een bloedmooie dame van Orion die naar de wedstrijd kwam kijken. Helaas voor hem leverde het niets op en wilde ze niet. Nu moest Luc zich natuurlijk van zijn beste kant laten zien en hij maakte meteen de 0-3. Verder scoorde Orion nog een goaltje en maakte Daan de 1-4. Maar wat moeten we over de 1-5 zeggen? Een goede aanval, dat zeer zeker. Morado komt door goed rondspelen met 3 man tegen 1 speler te staan. En was de keeper al voorbij gespeeld? Jazeker, maar gaat de bal tegen de paal? Ja, lekker man. Gelukkig komt de bal bij Luc terecht die de keeper nog eens voorbijloopt en wel scoort.

Na rust kwamen en nog vele mooie aanvallen met meer panna’s en sleepbewegingen waardoor de score steeds verder opliep. De tweede helft stond maar in het teken van 1 man die het hele veld domineerde. Ciske Jansen! Misschien wou hij het meisje van Luc veroveren maar niemand kon hem meer stoppen! Hij maakte dus ook de 1-7, de 1-8 en de 1-9. Een zuivere hattrick binnen 10 minuten werkte hij naar binnen. Bij de 1-9 maakte Ciske ook nog eventjes een panna waarna hij de bal breed gaf en helemaal vrij stond om de bal af te werken. Heeeeeerlijk! Na de 1-9 leek de doelpuntenregen eventjes helemaal verdwenen te zijn en werd er een tijdje niet gescoord. Ook superspits Ciske leek even geblust te zijn en wist het net eventjes niet meer te vinden. Ook Luc die zijn uiterste best deed om indruk te maken wist niet meer te scoren. De strijdlust was dus nog niet verdwenen en er werd jacht gemaakt op de 10e treffer. Morado 10 creëerden kansen in overvloed dus wie o wie zou deze tiende gaan maken? Orion kwam in de buurt van Jeron maar vol gas ging Morado 10 in de counter en stond er iemand bij de tweede paal om een goede voorzet in te tikken. Deze keer was het Daan die de goal maakte. Daan maakt de tiende voor Morado tien. Orion maakte nog een mooie goal binnenkant paal maar wie had er dan nog niet gescoord? Juist, Stijn. Ook hij maakte een goaltje na een mooie aanval over de linkerkant. Na deze aanval was Orion er helemaal klaar mee en trapte de aanvoerder een waterfles over zijn hele bank waar ook nog was gedesillusioneerde spelers zaten. Een koude douche dus voor Orion 2. De scheids was er hierna ook wel klaar mee en floot af. Lekkere wedstrijd mannen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!