Datum

4 oktober 2017 21:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag werd in de Jan Massinkhal een wedstijd met een paars tintje gespeeld. Voor eens en voor altijd werd besloten of het bekende vrienden/biologen-team Morado 10 klaar was voor Morado 11 met allemaal nieuwe moradosterren. Blijkbaar had morado 10 een aantal geblesseerde spelers en daardoor versterking opgeroepen via Bram Stevens (competitievervalsing??). Morado 10 was gebrand op een overwinning en Morado 11 hoopte hun goede start in de competitie door te zetten in deze wedstijd (2 wedstijden gespeeld, 19 doelpunten voor!). De wedstrijd ging van start en het was Morado 10 wat meteen druk zette op de tegenstander. Het korte en snelle combinatiespel wierp zijn vruchten af en na 10 minuten stond het 0-3 voor de biologen. De rechterkant liep goed bij dit team, Daan kwam één centimeter te kort bij de tweede paal na een goede harde bal voor van Sietse. Na een kwartier spelen kreeg ook Morado 11 zijn eerste kansen maar elke keer zat Jeron er goed bij als keeper waardoor de bal er telkens niet in ging. Toen Luuk erin kwam maakte hij meteen een slalom vanaf links en schoot de bal vanuit een bijna onmogelijke hoek over keeper Tom en tekende hiermee de 0-4 aan. Daarna kwam ook Bram in het veld en ook hij pakte een goaltje mee vanuit een corner die goed getrapt werd, 0-5. Na weer een goede aanval van Morado 10 vlak voor rust kwam een snelle counter en Juul kwam alleen tegenover Jeron te staan. Alle spelers en meegereisde supporters keken op toen de bal geschoten werd en zagen uiteindelijk dat de bal prachtig in de verre hoek belandde! 1-5. Rust. Morado 10 kreeg in de derde minuut na rust een vrije trap in de 16 maar sportief dat ze waren schoten ze de bal, per ongeluk?, de tribune in! Ook Morado 11 kreeg een aantal 1 op 1 kansen maar de bal ging er maar niet in. Daan scoorde nog een goaltje en miste een 3 tegen 1 kans in de tweede helft. Sietse besloot daarna maar eens verwoestend uit te halen aan de rechterkant, deze bal ging door het net heen en men heeft de bal nooit meer terug kunnen vinden... Hiermee kwam de score op 1-7. Daarna werd het ook nog 1-8 via een intikkertje van Daan. Juul, die aan de andere kant zorgde voor de treffer van Morado 11, maakte ook nog een goaltje aan de andere kant van het veld waarmee de eindstand op 1-9 kwam.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!