Scheidsrechter

Velic, Z.

Accommodatie

Onbekend

Op maandagavond om 19.00u spelen was echt geen optie en gelukkig hebben we zelf nog kunnen regelen dat de wedstrijd pas om 20.00u gespeeld zou gaan worden. Ruim op tijd daar aangekomen bereidden we ons goed voor met afspraken vooraf en een goede warming-up. de scheids had echter ook een wedstrijd om 19.00u en had behoefte aan wat rust en dus begonnen we pas om 20.15u.

De tegenstander had 2 dames in het team die normaal gesproken bij dames 1 van PFC speelt en dus eredivisieniveau. gelukkig waren we niet onder de indruk van die informatie. Maar helaas wel van hun aanvallende intenties en dus stonden we binnen 10 minuten met 2-0 achter. op de gladde, houten vloer konden we niet snel draaien en dus telkens te laat. Na 10 minuten de strategie maar omgegooid en uiteindelijk met drukzetten beter in de wedstrijd gekomen. dit resulteerde in een verdiende aansluitingstreffer van Rosa. aan de zijkant schitterend bij haar tegenstander weggedraaid en vervolgens vanaf de middellijn naar de keeper om snoeihard binnen te knallen. De ruststand was 2-1 in het voordeel van de thuisploeg.

In de tweede helft de intenties wat bijgesteld en iedereen op scherp gezet en we gingen gelijk weer door. Na 5 minuten in de tweede helft was het Amber die haar tegenstander met een panna voorbij kwam en de bal goed breed legde om de opkomende laura voor vrij doel te zetten: 2-2. Vol goede moed door en het was uiteindelijk Amber die na een combinatie met Rosa beheerst voor de verdiende 2-3 zorgde. met nog 14 minuten op de klok kregen we nog kansen op de 2-4 maar die wilde er niet in. De tegenstander kwam weer in de wedstrijd omdat we net niet goed drukzetten en zij de bal hard voor speelden en iemand de bal binnengleed. 3-3 maar het slot was nog het spektakel. Na een aantal gemiste kansen was het Wies die als een stormram door de verdediging kwam en uiteindelijk door de keeper werd neergelegd in het 6metergebied. Rosa nam de penalty onberispelijk en dus 3-4 voor. Nog 2x de paal geraakt maar helaas geen verdere uitbreiding van de score. Dat deed de tegenstander helaas wel. na weer een klein foutje rond de middellijn kwamen zij 1 op 1 op merel en die kon helaas de bal niet keren waardoor het 4-4 werd en hiermee de eindstand.

vrijdag de 29e gaan we naar Vorden om tegen Velocitas te spelen. Helaas zonder aanvoerder Rosa maar wel met goede moed en veel vertrouwen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!