Scheidsrechter

Bas van Zandvoort

Accommodatie

Onbekend

Op een mooie woensdagavond, moest Dames 2 aantreden tegen de koploper in de competitie. Die hadden vorige week een monsterscore behaald, dus we begonnen helaas een beetje angstig aan de eerste helft. We zaten bijna in ons ritme en toen viel heel ongelukkig de 0-1. We herpakten ons en er volgden een boel mooie combinaties, maar de eindpass kwam steeds niet lekker aan. En dan zul je zien dat de bal er aan de andere kant wel in vliegt, twee keer snel na elkaar zelfs, waardoor we met rust tegen een 3-0 achterstand aankeken. Maar we zijn stuk voor stuk strijders, dus we begonnen vol strijdlust aan de tweede helft. Binnen no time hadden we een corner versierd, die Willeke en Iris (tot hun verbazing) uitvoerden alsof die ingestudeerd was en zo maakte Willeke haar eerste doelpunt van het seizoen. Deze goal gaf ons vleugels, maar de punt van de tegenpartij wist tussen twee man in, toch de bal tussen de palen te krijgen. Na de aftrap gelijk weer vol in de aanval en was het bijna meteen raak via een (deze keer wel ingestudeerde) intrap aan de rechterkant (daar zal Tim blij mee zijn). Timme ontpopte zich na na dit doelpunt als een ware goalgetter, want na een goede ingooi van gelegenheidskeepster Sietske, schoot ze heel beheerst de 4-3 tegen de touwen. We roken bloed en gingen vol druk zetten, aangezien de tegenpartij moe begon te worden en fouten begon te maken. Isolde draaide een aantal keer sierlijk weg bij haar vaste man, maar de gelijkmaker wilde er niet in. Aan gretigheid geen gebrek, maar toen maakten de dames van Velocitas met een frommelgoal de 5-3. Gelukkig konden we rekenen op Timme, want na een mooie combinatie met Willeke was het verschil weer 1. Met nog 4 minuten op de klok was het alles of niets, alle ballen naar voren. In de allerlaatste seconde had Loraine zichzelf onsterfelijk kunnen maken bij haar debuut in Dames 2, maar ze kwam een teenlengte tekort om een strakke pass van Isolde binnen te glijden. Na afloop konden we niet geloven dat de tegenstander vorige week met 21-2 had gewonnen, daar was vast matchfixing in het spel. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde wedstrijd van onze kant en hadden we absoluut een punt (of 3) verdiend.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!