Scheidsrechter

Schokker, J.A.J.

Accommodatie

Onbekend

Morado CF 1 heeft aan het bezoek aan Walk Inn Boys in Nijkerk een punt overgehouden. De Nijmegenaren stonden bijna de hele wedstrijd op voorsprong, maar moesten in de slotseconden de gelijkmaker incasseren.

De wedstrijd begon, zoals vrijwel elke wedstrijd dit seizoen, voortvarend voor Morado. Er werd niets weggegeven en zelf kreeg de ploeg zo nu en dan een kansje. Dit resulteerde in een verdiende openingstreffer; na een mooie actie van Tobias van Genderen kon Viktor de Leeuw de 1-0 binnenglijden bij de tweede paal. Niet lang daarna werd de voorsprong verdubbeld door Frans Ketelaars, na goed klaarleggen door Viktor de Leeuw. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar na onoplettendheid bij een counter van Walk Inn Boys kon vlak voor rust de aansluitingstreffer gemaakt worden, wat resulteerde in een ruststand van 2-1 voor Morado.

In de tweede helft bleef Morado licht sterker en had het de voorsprong uit moeten breiden. Zo werd er twee keer niet gescoord uit een overtalsituatie en werd er zelfs een penalty gemist. Daarvoor kregen de heren uiteindelijk de deksel op hun neus. In de laatste minuten zetten Walk Inn Boys meer en meer druk, zonder dat dit tot echt grote kansen leidde. In de absolute slotseconden wisten de gastheren uiteindelijk toch nog een puntje veilig te stellen door een frommelgoal. Een flinke domper, aangezien er met een overwinning een goede stap gezet zou kunnen worden naar een positie in de top van het klassement. Twee dagen na dit gelijkspel is er meteen weer een kans op herstel, met een thuiswedstrijd op het programma tegen WSV 2.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!