M2 speelt gelijk in een knotsgekke wedstrijd

Scheidsrechter

Bos, D.J.

Accommodatie

Onbekend

De zwoele vrijdagavond begon nadat er verzameld werd bij het centraal station in de keizerstad. Hier vertrokken de mannen van Morado 2 vol goede moed naar Giesbeek. Eenmaal aangekomen, bleek dat de KNVB app ons naar het huis van de secretaris stuurde in plaats van de zaal. Nadat Danny te horen kreeg dat hij rechts naar bened'n moest rijden, vonden we de weg. We hoefden ons geen zorgen te maken over te laat komen, want de scheidsrechter had ook reeds het huis van de secretaris gevonden. Na een korte maar toch krachtige warming - up ging Morado vliegend van start. Aan de hand van capitano Sjoerd stond Morado al snel met 0-1 voor. Deze goal betekende echter ook direct het einde van de goede start. Binnen een mum van tijd scoorde Angerlo Vooruit 3 doelpunten, waarna de 4-1 zelfs viel nadat Sjoerd de bal via de keeper over de achterlijn schoot. Waar iedereen een corner voor Morado verwachtte, liet de scheidsrechter gewoon doorvoetballen. Terwijl iedereen stilstond, maakte de spits van Angerlo Vooruit hier dankbaar gebruik van. Na dit bizarre moment maakte Angerlo Vooruit er zelfs 5-1 van na een blundertje van Bas. Vlak voor rust wist Carlos de marge terug te brengen tot 3 na een mooie individuele actie, waardoor de ruststand 5-2 in het voordeel van Angerlo Vooruit was. Na wat Tactische omzettingen, startte Morado wederom zeer goed. Binnen een minuut maakte Luc de 5-3. De aansluitingstreffer werd gemaakt door Thomas, na het goede voorbereidende werk van Danny. 5-4. Door deze snelle doelpunten, kwam Morado in de flow, en de gelijkmaker liet dan ook niet lang op zich wachten. Na wederom prima voorbereidend werk van Danny maakte Carlos de 5-5. Enkele minuten later maakte Bram de 6-5 met een prima individuele actie, en na een assist van Sjoerd maakte Luc ook de 7-5. Plotseling had Morado een comfortabele voorsprong, maar in deze knotsgekke wedstrijd, wist Angerlo Vooruit zich toch nog terug te knokken 7-7. Na de gelijkmaker was het wederom stuivertje wisselen en scoorde Bram de 7-8 door een individuele actie. Met de voorsprong in handen moest Morado nog een tegenslag verwerken, Bas kreeg geel na vermeend hands buiten de zes meter lijn, waardoor Morado met een man minder en met Danny als keeper verder moest. Ondanks een aantal prima reddingen van Danny, kwam Angerlo toch langszij met een mooi schot in de kruising: 8-8. Met nog 4 minuten op de klok kwam Angerlo zelfs nog op een 9-8 voorsprong. Jos besloot om een veldspeler als keeper te laten spelen, en deze beslissing pakte goed uit: Angerlo kon de druk niet meer aan, schoot de bal in eigen doel, en bepaalde hiermee de eindstand op 9-9. Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben, kan er geconcludeerd worden dat er geen twijfel mogelijk hoeft te zijn over de aanvallende kwaliteiten van Morado 2, verdedigend is er echter nog werk aan de winkel.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!