Scheidsrechter

Crienen, J.P.P.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelden we tegen de koploper, die met 45 punten uit 15 wedstrijden nog de maximale score hadden gehaald in onze competitie. We wisten dus dat het erg lastig ging worden om punten te gaan pakken in deze wedstrijd. Met een selectie van zeven man begonnen we aan de wedstrijd. Roger kon ons op het laatste moment nog versterken, omdat hij toevallig de Jan Massink hal binnen kwam wandelen voor een wedstrijd die op 9 maart gespeeld ging worden. Een geluk bij een ongeluk voor hem, want nu mocht hij het befaamde tenue van Morado 8 dragen.

Eerste helft
We begonnen enthousiast aan de wedstrijd en zetten goed druk naar voren. Alverna was beter, maar we verdedigden prima. Na enkele reddingen op de lijn van Bjorn en Rein, kwam Alverna toch op een voorsprong. Daarna liep Alverna ook snel uit naar 3-0 met enkele mooie combinaties. In aanvallend opzicht zat het ons vandaag niet mee, Matthijs speelde drie keer iemand vrij voor de goal, maar drie keer redde de keeper. Alsnog viel de aansluitingstreffer. Alverna stond door een gele kaart even met drie man en Simon zag zijn kans schoon om met een geplaatst schot de keeper te verschalken. Helaas scoort Alverna voor rust nog twee keer door foutjes achterin. Zodoende gingen we met een 5-1 achterstand rusten.

Tweede helft
In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. We stonden weer goed te verdedigen en renden ons de longen uit het lijf. Alverna was echter gewoon een tikkeltje beter en door enkele individuele acties liepen ze uit naar een 11-1 voorsprong. Gelukkig maakten we ook in de tweede helft nog een doelpunt, zodat de nederlaag iets kleiner werd. Een 11-2 eindstand stond op het scorebord. Na afloop kregen we complimenten van de aanvoerder van Alverna voor ons felle, energieke en goed verdedigende spel. Hij legde de vinger echter op de zere plek en gaf aan dat we een echte afmaker misten. Van enkele 100% kansen in de eerste en tweede helft ging er maar een in het netje.

Volgende week spelen we tegen UNI ZVV 8, die we in de heenwedstrijd hebben verslagen. Als we evenveel energie in de wedstrijd gooien als de afgelopen weken moeten we kunnen winnen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!