Scheidsrechter

Hermse, J.

Accommodatie

Onbekend

M8 heeft afgelopen week goede zaken gedaan en heeft Isolde Bosch weten te strikken om M8 naar een hoger niveau te brengen. Helaas heeft de eerste wedstrijd onder haar leiding nog niet het gewenste resultaat gehad, maar er gloort hoop aan de horizon.

We hadden vandaag een goede voorbereiding met een degelijke maaltijd en enkele hoogstaande potjes Fifa. Matthijs nam revanche op Lars door met 7-1 te winnen en Rein gaf Rowan voetballes door hem met 1-0 te verslaan. Vervolgens besloten we naar de Jan Massinkhal te fietsen, waar Matthijs er bij de Jan Massinkhal achter kwam dat hij zijn pasje was vergeten. Toch wel belangrijk als je een scheidsrechter hebt. In de hal zelf bleek echter dat de scheids niet was op komen dagen, evenals keeper Tom die met een lekke band stond. Onze ruime selectie van 8 man bestond dus nog maar uit 6 man. Gelukkig kwam Matthijs na 10 minuten spelen toch nog opdagen en waren we weer met 7. Van deze 7 spelers waren er 4 ziek zwak en misselijk, tel daarbij op dat Lars net terug kwam uit Liverpool en dat Rory al een pot had gespeeld, dan kon je van te voren al bedenken dat het een zware wedstrijd ging worden tegen Quick 1.

Eerste helft
We begonnen door alle tegenslagen ook een beetje onwennig met voetballen. Af en toe vielen er grote gaten in onze verdediging, waar Quick niet van wist te profiteren. Aan de andere kant kwamen wij er enkele keren uit, maar wisten we ook niet te scoren. Quick kwam toch op een 0-1 voorsprong door een goed uitgespeelde aanval. Echter scoorde Rein enkele minuten later de verdiende 1-1 met een mooi afstandschot. We probeerden deze stand mee de rust in te nemen. Door een simpele actie van een Quick speler werden Rein en Lars echter voorbijgespeeld en kon ook gelegenheidskeeper Simon de bal niet meer houden. Een mentale tik op weg naar de rust. In de rust sprak de coach wat opbeurende woorden en konden we er veel vol tegenaan. De zieke Simon maakte in het doel plaats voor de zieke Matthijs.

Tweede helft
In de tweede helft stonden we meteen onder druk. Meteen was te merken dat er weinig energie was. We kwamen dan ook snel achter met 4-1. Vanaf toen begonnen we echter te voetballen en met een meespelende keeper kregen we wat goede kansen, waarvan Rory er een in schoot. Met 4-1 op het scorebord namen we flink wat risico's, waardoor Rowan genoodzaakt was een doorgebroken speler neer te halen. Na wat overleg werd besloten dat hij er even af moest. In het vervolg kwamen we nog een paar keer in de buurt van het goal, maar wilden ze er niet in. Dus weer een nederlaag voor M8.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!