Scheidsrechter

Oosterman, B.

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen woensdag speelde M8 een potje tegen ZSW/DPN. Aanvoerder Bjorn was afwezig en daarom nam Rein dit maal zijn belangrijke taken over. Alles was keurig geregeld en Bjorn zal trosts zijn geweest. Op het laatste moment wist Rein zelfs nog een keeper te contracteren voor deze wedstrijd, omdat vaste keeper Tom problemen had gemaakt op zijn stage. We speelden om 19.00 na de training van de selectie. De coach had aan onze warming up gemerkt dat er wel wat talent op het veld stond, maar na navraag bij Rory besloot hij toch maar om naar huis te gaan.

Eerste helft
Nadat de aanvoerder aangaf dat er vandaag toch wel wat meer power en pit in mocht begonnen we de wedstrijd. De woorden hielpen niet. Het eerste balbezit van ZSW/DPN leverde meteen een gelukkige goal op. Daarna begonnen we goed te voetballen. Na grote kansen voor Matthijs, Ruud en Rein kwamen we toch op gelijke hoogte door een treffer van Rory. We speelden in de eerste helft prima voetbal, maar het balletje wilde er niet nog een keer in. De keeper, paal en lat stonden meerdere keren in de weg. Door enkele knullige foutjes liep ZSW/DPN met 3 kansen uit naar 1-4 bij rust. Waar wij niet scoorden, waren zij uiterst effectief.

Tweede helft
Teleurgesteld maar toch strijdlustig begonnen we aan de 2e helft. Weer speelden we alleraardigst. Ruud en Matthijs raakten beide de paal en Max schoot vanaf de middenlijn via de keeper op de lat. Het zat dus weer niet mee. Toch kregen we weer hoop door een heerlijke tikkie takka goal. Max passt de bal in op Rein, die hem met een hakje vrij zet voor de goal. 4-2. Helaas scoort ZSW/DPN snel daarna en is de marge weer 3. Matthijs brengt de spanning nog even terug met een hard schot in het dak van het doel. Met 5-3 achter en nog 5 minuten op de klok zetten we flink druk op de achterhoede van ZSW/DPN. Helaas weten we niet meer te scoren en countert ZSW/DPN nog naar de 6-3. Teleurgesteld over het resultaat, maar tevreden over de vertoonde inzet en het prima voetbal. M8 gaat er alles aan doen om dit jaar in de middenmoot te eindigen en met deze selectie moet dat ook mogelijk zijn

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!