Scheidsrechter

Berg, W.J. van den

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen dinsdag ging Morado CF 4 op bezoek bij NEC 2, in Weurt. NEC 2 is de hekkensluiter en de heenwedstrijd werd gewonnen met 4-0. Geen probleem dus, zo lijkt het. Uit spelen in Weurt is echter geen pretje voor ons, waar tot nu toe alleen maar verloren werd.

Na een aanvallend begin van Morado was het NEC 2 dat de 1-0 scoorde met een prachtige goal. Er werd goed druk gezet en na zo'n 15 minuten stond de gelijkmaker op het bord. Al snel volgde echter de 2-1, nadat in een 1-op-1 situatie de bal via de keeper weer tegen de borst van de aanvaller en toen de goal in rolde.
Ruststand: 2-1 voor NEC 2.
Met veel druk vooruit werd het NEC erg lastig gemaakt, maar telkens na de gelijkmaker scoorde NEC weer opnieuw. Zo'n 10 minuten voor tijd was het 4-3 voor de thuisploeg, toen het leek alsof de 5-3 er in zou gaan. Rein van Schijndel redde echter met een sliding op de lijn, waarna de bal toch kon werden weggetikt. Hevige protesten van de bank van NEC ten spijt gaf de scheidsrechter aan dat het geen goal was. Vlak hierna kwam Morado opnieuw op gelijke hoogte, om vervolgens 5 minuten voor tijd de 4-5 eindstand op het bord te brengen.