Kick'88/Montana VR1 - Morado CF VR 1 ...... 4-1

Datum

29 september 2014 19:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen maandag werd er niet getraind door dames 1 van Morado CF, maar werd de kraker gespeeld tegen Kick in Apeldoorn. Afgelopen seizoenen is gebleken dat dit telkens weer mooie spannende wedstrijden zijn.

Al om 17.45 werd er vertrokken met 2 auto's vanuit Nijmegen. Mooi op tijd waren we in Apeldoorn, kon er door wat dames nog snel wat gegeten worden en nadat we even moesten wachten op de scheidsrechter kon de wedstrijd beginnen.

Kick'88 had een aantal nieuwe speelsters binnen de gelederen en dit seizoen nog geen wedstrijd verloren. Al vanaf de aftrap was duidelijk dat Kick'88 inzakte, op de counter speelde en Morado het spel liet maken. Hier had Morado moeite mee, er werden weinig kansen gecreëerd. Halverwege de eerste helft scoorde Kick'88 vanuit een counter de 1-0. Morado CF liet zich hier niet door ontmoedigen, maar bleef proberen door de verdediging van Kick'88 heen te komen. Al snel na de 1-0 lukte dit. Arte gaf een pass op Sanne, die eerst tegen de keepster aanschopte, maar daarna toch ook de bal in het doel schoot. 1-1.

In de rust werd benadrukt dat deze wedstrijd absoluut niet verloren hoefde te worden, maar dit was helaas wel wat er in de tweede helft gebeurde. Door niet scherp genoeg verdedigen viel de 2-1. Hierna kreeg Morado CF nog wel een paar grote kansen, zowel de paal als de lat werden geraakt, maar de bal wilde er niet in. Kick'88 maakte de kansen die ze kregen wel af en scoorde de 3-1 en de 4-1. Ondanks dat er door de speelsters van Morado CF hard gewerkt is, was Kick'88 ditmaal de betere partij.
Helaas werd er dus zonder overwinning op zak teruggereden naar Nijmegen, maar volgende keer weer nieuwe ronde, nieuwe kansen!