Scheidsrechter

Jansen, W.

Accommodatie

Onbekend

"hatrick" voor keepster brengt Morado naar de overwinning; bier, shotje en appeltaart!

Morado had zin om te winnen. We hadden dan ook afgesproken om te winnen en de nul te houden. We speelden oerdegelijk. Na een paar minuten stond het al 1-0 door een goede actie van Arte waardoor Pascale de bal bij de tweede paal kon intikken met haar knie. Goal!

In de tweede helft gingen we lekker stabiel door met veel balbezit en prachtige combinaties. Na een snelle omschakeling van Morado met een geniale worp van Merel op Arte lag de bal weer in het net. Assist en dus shotje voor Merel. (Deze geweldige keeper staat ondertussen op 2 assists). Na wederom degelijk voetbal met de focus op balbezit zag Arte de ruimte aan de linkerkant. haar sprint stopte toen ze een perfecte bal van Geke kreeg. Alleen voor de keeper begon een lang denkproces: 'ik wil lobje doen, lobje, lobje', maar met Hurks strenge woorden in 't achterhoofd, schoof ze de bal zakelijk langs de keeper, 3-0. En dat was tekenend voor de wedstrijd.

Een 'volwassen', zakelijke overwinning van de dames! Nu met z'n allen in het bascafé zuipen. Shotjes voor de assists, appeltaart voor de 0 en de welverdiende pitcher.