Maathuis, G.

Accommodatie

Onbekend

Morado CF 1 speelt uit in Zieuwent met 1-1 gelijk tegen ZVZ.

In een spannende wedstrijd die beide kanten op kon, kwam ZVZ in de eerste helft op voorsprong na een miscommunicatie in de verdediging bij Morado CF. In de tweede helft waren de heren wat scherper en kon via Viktor de Leeuw, die hard raak schoot uit een corner van Shayan Kowsari, de stand weer gelijk worden getrokken. In de slotfase golfde het spel op en neer en kwamen er kansen voor beide teams, maar er werd niet meer gescoord.

De 1-1 was een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Helaas geen overwinning, maar aangezien Morado CF het de afgelopen jaren altijd moeilijk heeft gehad bij ZVZ, geen slecht resultaat. De komende weken hebben de heren geen wedstrijd, dus voldoende tijd om het spel hier en daar nog bij te schaven.