Wit, H. de

Accommodatie

Onbekend

Gisteravond begon dames 1 met 5 spelers tegen Orion dames 1, die overigens 6 spelers had.

Geke, Willeke, Isolde, Rosa en Merel begonnen vol positieve moed aan de eerste helft. Helaas kwam het eerste tegendoelpunt al na 5 minuten door een Orion speelster die vrij stond en vrij hard uithaalde. Morado ging verdedigend staan maar het mocht niet baten. het tweede doelpunt tegen zat erin rond de achtste minuut. Door een geweldige puntwissel van Isolde en Rosa had Geke de perfecte mogelijkheid om een steekbal te geven op Rosa die hem er grandioos inschoot (met links). Met 1-2 gingen we de rust in.

Na een aantal fijne aanwijzingen van de coach, gingen de dames aanvallend de tweede helft in. doordat Isolde voor het goal onderuit werd gehaald kregen de dames een mooie kans in de vorm van een vrije trap. Helaas hield de keeper deze bal. In de 42ste minuut liep rosa naar rechts voor het goal en kreeg de bal aangespeeld van isolde. De bal werd hard op het goal gerost maar helaas tegen gehouden door de keeper (alweer). Gelukkig scoorde willeke vanuit de rebound. 2-2!
Hierna ging dames 1 super goed. Ze hielden het knap vol tot 1 minuut voor tijd. Helaas brak toen 1 Orion speelster door en terwijl Rosa er achteraan rende kwam Merel uit en maakte de Orion speelster een knappe manouvre om om Merel heen te komen. Dat lukte en de bal lag achterin het net, 2-3.
Een erg zuur einde van een spannende wedstrijd. Proost op de derde helft en nieuwe week nieuwe kansen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!