Morado CF 1 verliest met 5-3 bij Gonemo/Redox 1

Scheidsrechter

Rodrigues, S.C.R.

Accommodatie

Onbekend

Morado CF 1 is er gisterenavond in Winterswijk niet in geslaagd de competitie te beginnen met een overwinning. Tegen Gonemo/Redox 1 kwamen de heren twee keer op voorsprong, maar werd uiteindelijk verloren.

Na de 8-2 bekerzege in Apeldoorn van 2 weken geleden kon Morado vol goede moed beginnen aan de competitie. De voorbereiding op de wedstrijd was echter verre van ideaal, aangezien de auto met de teamtas pas 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd in Winterswijk arriveerde. Dit omdat er iemand in Arnhem moest worden opgepikt en dat resulteerde in een half uur vertraging door de grote drukte in het centrum.

Ondanks dit alles kwam Morado op voorsprong in Winterswijk, door Carlos Paays, die een mooie pass van Jeroen IJff subtiel afrondde. Deze voorsprong kon helaas niet heel lang vast worden gehouden, waardoor 1-1 de ruststand was.

Na rust werd er opnieuw een voorsprong gepakt, ditmaal door een doelpunt van Maurice de Bruijn, op aangeven van Zep Megens. Hierna viel Morado echter een stuk terug en kwam het door individuele fouten snel op een 4-2 achterstand. Na een mooie aanval scoorde Tobias van Genderen de aansluitingstreffer en met nog een paar minuten op de klok was dit het signaal om met meespelende keeper te gaan spelen. Dit werd echter veel te gehaast uitgespeeld en na knullig balverlies kon de 5-3 worden binnengeschoten door Gonemo/Redox.

Helaas geen goed begin, maar de competitie duurt nog lang! Komende vrijdag kan er op het vertrouwde USC tegen SK Turkuaz revanche genomen worden voor deze nederlaag.

Selectie en doelpuntenmakers: Shayan Andani (k), Tobias van Genderen (1x), Maurice de Bruijn (1x), Carlos Paays (1x), Zep Megens, Jeroen IJff, Viktor de Leeuw en Ivan Theunissen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!