Sponsoren

Hoofdsponsor


Morado CF is altijd op zoek naar nieuwe sponsoren, met
name een hoofdsponsor. Wij zijn uiteraard bereid naar ieder voorstel te luisteren.

Sponsor worden? Neem contact op via info@moradocf.nl.Sponsoren Morado CF

Bar2

Sinds dit seizoen is Bar2 de stamkroeg van Morado CF                .

Een studentensportvereniging kan natuurlijk niet zonder stamkroeg! 

Er is natuurlijk niks beter dan na een training of wedstrijd met zijn allen wat biertjes te drinken. Om nog even na te praten over belangrijke en waarschijnlijk vooral veel onbelangrijke dingen. Er kan hier echter ook tot in de late uurtjes doorgefeest worden! In Bar2 kunnen we in een gezellige, studentikoze kroeg een gratis meter bier ophalen bij elke gewonnen wedstrijd. Dit jaar hebben wij een meterklassement waarbij je ook meters kan kopen wanneer je verliest. De teams die minder winnen kunnen als nog aan de haal gaan met det titel voor het meterklassement.De Waagh

Sinds 1 maart 2017 mag Morado zich een troste partner van De Waagh noemen. We overdrijven niet als we zeggen dat de Waagh het mooiste gebouw is van Nijmegen. Hier hoort natuurlijk een geweldige ervaring bij en dat is dan ook precies waar De Waagh voor staat. Een lekker hapje eten, een grandioos feest neerzetten of genieten van een heerlijk drankje op ons zonovergoten terras; alles is mogelijk. De Waagh stelt Nijmegen centraal.

Buiten dit mooie pand heeft De Waagh ook elke week een mooie nieuwe Waaghhap bestaande uit een voor – en hoofdgerecht voor slechts €10,-. Deze is te vinden op de site van De Waagh of op hun Facebook pagina.

 

CONTACTINFORMATIE

Stadscentrum De Waagh
Grote Markt 26
6511 KB
Nijmegen

T: 024 360 0809
M: waagh.nijmegen@gmail.comFysiotherapie & Podotherapie Bottendaal

Fysiotherapie & Podotherapie Bottendaal

Morado CF heeft een samenwerkingverband met Fysiotherapie/Podotherapie Bottendaal dat zich uit in de Fysiotherapeutische/Podotherapeutische 
Sport Fysiotherapie en Podotherapiebegeleiding van onze teams.

Voor een consult met een sportblessure kunnen de leden binnen twee werkdagen een afspraak maken op de hoofdlocatie, de Graafseweg 1 6512BM Nijmegen of op een van d

e dependances. Hiervoor kunnen zij bellen naar het algemene nummer: 024-3226166 of contact opnemen met Bart Roelofs, Erik Stunnenberg (sportfysiotherapeuten) of Ruth van der Meijden (podotherapeut). Zij zijn de contactpersonen vanuit de praktijk en kunnen op korte termijn een afspraak plannen.

Gedurende de competitieperiode heeft fysiotherapie Bottendaal op enkele dependances ook gratis inloopspreekuren, waar de leden ook gebruik van kunnen maken. Na een korte (mondelinge)screening volgt een deskundig advies voor verder beleid en eventuele verdere (fysiotherapeutische) behandeling. Deze behandelingen worden afhankelijk van uw verzekeringspakket meestal vergoed door uw zorgverzekeraar.

De locaties en tijden voor dit inloopspreekuur zijn :
- Maandagavond: Sportspalace (Nieuwe Dukenburgseweg 7 6534 AD)
- Dinsdagmiddag: Sportspalace (Nieuwe Dukenburgseweg 7 6534 AD) 
- Dinsdag en donderdag 17.00-18.00 d’Almarasweg 37 6525DW (NMHC ‘Het Chalet’)

Contactgegevens:
Adres: Graafseweg 1 te Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3226166
Website: http://www.bottendaal.com


Sportshop Richard Kregting


Op woensdag 5 september zijn de handtekeningen van be bestuurders van Morado CF en Richard kregting geplaatst op een gloednieuw contract. Dit contract loopt maar liefst tot het seizoen Kregting2020/2021.

Richard Kregting is een voetbalspeciaalzaak voor niet alleen al uw voetbal materiaal maar ook bedrukking van zowel sport als normale kleding. Zo bedrukt Richard Kregting de kleding voor alle Morado CF teams en is Kregting shirtsponsor van de selectieteams.

Richard of zijn personeel helpen je graag met het zoeken naar een goed passende schoen. Om dit voor jullie wat aantrekkelijker te maken ontvangen leden van Morado CF, bij de aanschaf van een nieuw setje zaalvoetbalschoenen, 20% korting.

Contactinformatie:

Paul Krugestraat 109
6543 MT Nijmegen
info@richardkregting.nl
Tel. 024-3773374

Openingstijden:

Maandag:                  Gesloten
Dinsdag:                    09:30 uur - 17:30 uur
Woensdag:                09:30 uur - 17:30 uur
Donderdag                09:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag                       09:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag                    09:00 uur - 17:00 uur
Zondag:                     Gesloten 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!