Vlammende competitiestart dames 1

Morado CF VR1 (zaal)

12 - 0

ZVV Ede VR1 (zaal)

Competitie

1e klasse 02

Datum

18 september 2020 20:00

Scheidsrechter

J. (John) Hermse

Accommodatie

Sportcampus Zuiderpark (Den Haag)
Mr P D Fortuynwg 22
2533SR
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3537252

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de eerste competitiewedstrijd van dames 1! De locatie van deze thuiswedstrijd, de OC Huisman, was even wennen. Vooral omdat we bij aankomst gelijk een warm welkom kregen van vlogger Touzani en enorm veel enthousiaste, schreeuwende kids. 
Nadat we bijgekomen waren van de schrik, kon de wedstrijd beginnen. Rosa had dit keer zelfs een assistent trainster meegenomen, namelijk Lian. Met deze versterking hadden we het grootste vertrouwen in het behalen van de 3 punten. Het fluitsignaal klonk en al snel daarna werden we gelijk op scherp gezet door een kans van de tegenstander. Gelukkig werd de bal naast geschoten en konden wij nu echt met ons eigen spel beginnen. Al snel maakten wij de 1-0, gescoord door Eckie met een assist van Lisa. Eckie volgde opnieuw al snel met de 2-0. Er was niks van te merken dat ze net 10 dagen in quarantaine had gezeten. Morado bleek in topvorm, er ontstonden prachtige één-tweetjes en de corners werden perfect uitgevoerd. De goals gingen maar door en dit resulteerde in een 7-0 met rust. In de rust mochten we niet wisselen van bank i.v.m. COVID-19, dan is het meenemen van de bank toch niet zo’n gek idee, hè Fleur? 
Ook in de tweede helft gingen de corners perfect en hier hebben we maar liefst 3 goals uit weten de scoren. De coach van de tegenstander riep gefrustreerd naar zijn team: ‘jullie hebben die corners nu toch wel een keer door’. Rosa lukte het niet om haar lach in te houden toen Lau bijna over haar eigen voeten struikelde. Desondanks gingen de goaltjes ook in de tweede helft maar door en dat resulteerde in een mooie uitslag van 12-0. Eigenlijk hadden we nog 5 minuten langer moeten spelen maar de scheids floot af, want hij vond dat er wel genoeg goals waren gevallen.  

De eerste drie punten van het seizoen werden groots gevierd. Amber schrok nog wel even van Lian, die achter de deur verstopt zat. Lauwelau en Mies vierden de winst op hun eigen manier, namelijk bibberend aan de waal. De rest had het beter voor mekaar en zijn biertjes en (veel) hapjes gaan doen bij Joyce. Het was bijna een avond zonder bier want Amber en Fleur waren hun ID vergeten. Het was een heus vreetfestijn (Amber wilde al het eten dat in de aanbieding was) en een avond met paardenrace en f*ck the dealer (vond vooral Fleur erg leuk). Deze avond bleek dat we allemaal stiekem gek zijn op One Direction en Yes-R, en niet te vergeten, dat we allemaal de leipe sneakers van Eckie en Melissa willen en de Vedett sokken van Lauwelau. Fleur, had je die laatste dingen meegekregen of was je toen al in slaap gevallen?

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!