Datum

25 september 2020 22:00

Accommodatie

Onbekend

VR1: Op vrijdag 25-09 om 22:00 stond de clash tussen Morado dames 1 tegen dames 2 op het programma. 5 speelsters kwamen door van een training op het veld en moesten snel van tenue en schoenen wisselen. Eckie at nog even een appel waar Laura erg verbaasd over was, want volgens Laura gaat van een appel je maag aan en dat zou niet handig zijn bij het sporten…..
Tijdens de eerste helft was het veel zoeken naar elkaar om door de verdediging van dames 2 heen te komen. Hun verdediging stond goed compact waardoor het lastig was een gaatje te vinden. En als we deze dan eenmaal gevonden hadden stond daar Guppie op doel die er een hele hoop uithaalde. Toch wist Fleur aan te leggen voor de 1-0 en ook Amber wist het net te vinden. Met een 2-0 gingen we de rust in.
Aan beide kanten vond een keeperswissel plaats waarbij eckie in een oranje hesje op doel ging staan omdat Dagmar aangaf dat het keepersshirt echt niet fris meer rook. Met maar 1 wissel werd de wedstrijd behoorlijk uitputtend waardoor het tempo te laag lag. Toch ontstonden er wat kansen en is er nog 5 keer gescoord. De einduitslag is 7-0. Met voorlopig de laatste wedstrijd met publiek erbij willen we de heren bedanken die zijn blijven hangen om ons aan te moedigen tijdens deze pot!! De derde helft verliep deze keer net zo vlekkeloos als de wedstrijd. Na een barre tocht door de regen bergopwaarts kon het eerste biertje naar binnen. Waarbij Michelle van morado van kunde ons nuttige trucjes leerde voor tijdens de derde helft voortaan. Ook kwamen haar levensmotto’s duidelijk naar voren: waarom daten als je ook kan eten? Daarnaast werd ons bij bijgebracht dat ‘poetry’ een Russische president is. Al met al een mooie overwinning met een keurige derde helft.

VR2: Afgelopen vrijdag moesten we uit voetballen tegen dames 1. Met twee geweldige gastspeelsters, Michelle en Lies, begonnen wij sterk aan onze wedstrijd. Voor de wedstrijd dipste iedereen de kleren die ze wilden, alleen Michelle dipste vast haar bier voor na de wedstrijd. Verder was er wel een kans dat Lies al na een half uur vertrok, want normaal lag ze dan al in bed. En Sanne begon sterk in de goal met het nieuwe geheime wapen. Voor de wedstrijd begon kregen we al de tip dat de scheids goed lette op de regels, misschien wel iets te goed. De eerste helft stonden we goed te voetballen, dames 1 had maar weinig kansen. Er werd twee keer gescoord waardoor het in de rust 2-0 stond. Er was blijkbaar een deal dat er bij Dagmar niet gescoord werd en helaas is dat ook niet gebeurd. In de rust nog even snel een strategie bespreking en de neutrale Rosa kwam nog even snel wat tips geven. We hadden een keeperswissel en we wisten al dat Lian ging shinen in de goal. In de tweede helft kwamen wat mooie kansen, maar helaas ging er geen een het doel in. Er is flink gestreden tijdens de wedstrijd, maar uiteindelijk was de stand 7-0 en waren wij zeker klaar voor het wedstrijd bier. In de derde helft werden de biertjes natuurlijk wel samen gedronken. Guppie kwam helemaal doorweekt aan, ze kon echt niet wachten totdat de regen piek voorbij was want ze had zin in bier. Met heel wat poetry van Putin, het fijnproeven aan de ‘Old Amsterdam snacks’ uit de airfryer en The Voice Holland werd er heel wat gelachen door Eckie en Lau, luid en duidelijk. Het was weer een mooie avond en na de genuttigde biertjes kwamen we niet kruipend, maar lekker rollend thuis.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!