De 12-0 streak wordt doorgezet

SV Basteom VR1 (zaal)

0 - 12

Morado CF VR1 (zaal)

Competitie

1e klasse 02

Datum

12 oktober 2020 20:00

Accommodatie

Sportcampus Zuiderpark (Den Haag)
Mr P D Fortuynwg 22
2533SR
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3537252

De voorlopig laatste wedstrijd voor de quarantainestop tegen Basteom stond op het programma. We maakten een verre reis naar het idyllische Steenderen in het altijd mooie Achterhoek. Van tevoren had Mies(en Eck credits voor de courgette) een heerlijke maaltijd bereid waar alleen Lau hoorbaar(neuriënd) van genoot. Een beetje misselijk van alle bochten en drempels kwamen we aan bij een mooie doch oude gymzaal. Zo’n gymzaal waarbij de geur je doet denken aan de gymles op de basisschool. Bij aankomst moest iedereen een waslijst aan gegevens achter laten, echter vertikte Eigenwijze Eckie dit(foei). Door deze administratieve rompslomp hadden we amper tijd voor de warming up. Toch werd er intens genoten van deze korte warming up want het kon wel eens de laatste keer zijn. Enkele dames wilden dit dan ook op de gevoelige plaat leggen. Dit zijn toch mooie herinneringen voor later als we oud en grijs zijn. Joyce zou zich dan verbazen hoe flexibel zij toen wel niet was. Afijn, de wedstrijd begon en niet veel later liet Joyce zien dat ze niet alleen flexibel is maar ook haar vrouwtje staat door een goeie tackel uit te delen. Gelukkig geen kaart voor onze keepster, Lau was wel een klein beetje jaloers op deze prestatie. Daarna kon de wedstrijd echt beginnen en vielen de goals weer aan de lopende band. Ons Fleurtje(Beast), Lisa(het Kanon) en Amber(Bambi) waren alle drie weer goed op dreef met een hattrick(uitslovers). Geen wonder dat ons team bijna de gehele topscorerslijst domineert. Rosa vond dit wel weer genoeg goals voor Amber en zette onze topscorer op de laatste vrouw positie. De stoom kwam nog net niet uit de oren van Bambi. Ook hebben we een nieuwe bijnaam voor Mies bedacht aangezien Mies en Lies nogal verwarrend zijn. Mies heet voortaan Vinnie omdat ze met haar afgetapete/afgebeten oren sprekend op Vincent Van Gogh lijkt. Een tweede Vinnie bij Morado: zou Bambi dit wel aan kunnen?

Na de wedstrijd werd er nog een mooie herinnering vastgelegd met een anderhalve meter teamfoto. Credits naar Dagmar voor de compositie. Hoe gaan we nu verder zonder trainingen en wedstrijden? Er werd al gesproken over een illegaal trainingskamp om na de quarantainestop topfit tegen grote concurrent Trekvogels aan te treden. Geloof het of niet: dit kwam echt uit de mond van onze trainster Rosa. Blijkbaar heeft het kampioenschap toch meer prioriteit dan de Corona maatregelen of niet? Naar verluid vindt dit strenge trainingskamp plaats ergens in een vervallen schuurtje in de Achterhoek. Daar schijnt Corona niet te bestaan. 

Vermeldenswaardig is dat dit de derde wedstrijd is die we met 12-0 hebben gewonnen. Ik hoor jullie denken: “Stoppen jullie gewoon bij de 12-0?”

Alleen dames 2 wist ons knap van de 12 te houden. Met het maximale aantal punten en doelpunten gaan we de quarantainestop in. Hopelijk kunnen we over 4 weken weer lekker voetballen en zijn we dan fit genoeg om Trekvogels van de mat te spelen. Tot die tijd zullen we het moeten doen met mooie herinneringen.💜

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!