Morado 11 nog steeds ongeslagen

Brakkenstein 9 (zaal)

4 - 8

Morado CF 11 (zaal)

Competitie

4e klasse 09

Datum

30 september 2020 21:00

Scheidsrechter

G. (Gert) Gerrits

Accommodatie

Sportcampus Zuiderpark (Den Haag)
Mr P D Fortuynwg 22
2533SR
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3537252

Het was weer woensdag, dus dat betekent dat de mannen van Morado 11 weer de zaal in mochten. Deze week was de tegenstander Brakkestein 9. Op papier een wat gemakkelijkere tegenstander, want zelfs Morado 9 had er dik van kunnen winnen. Bij Morado ontbraken Sander en Vidjay helaas door blessures. De nieuwe overgekomen coach Koen kon er ook nog niet bij zijn vanwege een dubbele afspraak. Milan had eindelijk zijn werk af kunnen zeggen dus zijn debuut in de vierde klasse zou vandaag voltooid worden.

De mannen begonnen vol goede moed aan de pot. Het was al snel duidelijk dat Morado de bovenliggende partij was. Het leek wel FC Barcelona in de zaal. Via prachtige aanvallen waar de bal lekker werd rond getikt, wisten Tini, Ruben, Xander en Ludo allemaal het net te vinden. De wedstrijd was eigenlijk al vrij snel op deze manier beslist. Gijs besloot er echter nog een schepje boven op te doen. Hij pakte met een mooie verdedigende actie de bal af, gaf 2 panna’s en met een keihard rechts schot passeerde hij de keeper. De tegenstander frommelde er nog een paar niet zeggende goaltjes in, die wij ze ook van harte gunde. Zaalvoetbal moet natuurlijk ook voor hun leuk blijven! Met een verdiende 6-2 gingen we de rust in.

Na de rust raakte de tegenstander wat overmoedig en besloot hoger druk te zetten. Het leeftijdsverschil waren ze duidelijk vergeten, want binnen 5 minuten waren ze allemaal dood moe. Dit uitte zich in irritaties en de eerste kaart tijdens een wedstrijd van Morado 11 was een feit. Na een zoveelste waarschuwing ging een speler van Brakkestein er af met een plakje kaas. Vervolgens was het tijd rekken begonnen en werd elke bal bijna Nijmegen uitgeschoten. Gelukkig hield Morado het hoofd koel en speelde de wedstrijd lekker rustig uit. Er werden nog een paar goaltjes geprikt en om de heren van Brakkestein niet jankend het veld af te laten gaan, gunde we hun een paar goaltjes. Eindstand 8-4! Met de overwinning is de eerste plek nog een extra verstevigd en blijven we natuurlijk net als de rest van het seizoen ongeslagen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!