6534AD
NIJMEGEN
tel. 024-3564260

Dames 2 van morado heeft 9 november weer de sterren van de hemel gespeeld.

De eerste minuten lag het bal bezit erg gelijk samen met Union, maar dan in de 9e minuut van de wedstrijd scoort Anne maaike, een van de invalsters van het sterrenteam morado dames 1 de 1-0. De vreugde spat er vanaf, bij de spelers, de wisselbank en de tribune. Ook werd de 1-0 vastgehouden na een waanzinnige sliding van onze keeper puck aka betonmuur. Ook had bodyshot Juul nog een prachtig schot op goal, gelukkig bleef de hands bal van de terug kaatsing van de tegenstander dan ook ongezien. Morado 2 had erg de overhand in het spel, totdat er in de 18e minuut een gaatje in de ijzersterke verdeding werd gevonden, wat de stand 1-1 maakte. Met nog maar 2 minuten over in de eerste helft was morado 2 fanatieker dan ooit! De schoten op goals waren niet meer op 2 handen te tellen. Toch mocht dit niet baten, in de laatste minuten werd er nog de 1-2 gescoord.

De tweede helft begon, morado dames 2 was moe, te veel bier in de bieb gezopen die week. Het werd  1-3, 1-4. Flink geweld was er nog op het veld te vinden, zo werd onze Portugese invalster heftig getackeld. Gelukkig kon de scheids wel de hands ballen van de tegen partij zien, want anders was het alweer 1-5 geworden. Jammer genoeg werd de 1-5 al snel gemaakt. Het zesde tegengoal werd niet eens opgemerkt zo sneaky werd deze gemaakt.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!