Heerenmaten 8
6904GZ
ZEVENAAR
tel. 0316-523020

Vrijdag 25 november, black friday en een teleurstellende pot van het Nederlands elftal. Het was tijd voor ons om naar Zevenaar af te reizen en af te trappen tegen de 4e plek in de competitie.
In het begin kwamen zij vaak in een 2-2 positie uit waardoor het voor ons belangrijk was dat er goed gecoached en fanatiek verdedigd werd. In het eerste kwartier kwamen wij 2x goed weg doordat de spits van de tegenstander op de paal schoot en Shayan er eentje goed pakte.
Gedurende de eerste helft kwam het statische spel van Morado steeds meer los en ging de bal makkelijker van voet naar voet. Na 18 minuten kon Aron de 0-1 binnenschieten. Aan het eind van de eerste helft kreeg de tegenstander 2x een gele kaart en kon thomas op aangeven van Aron de 0-2 binnentikken. Morado ging met een goed gevoel de rust in maar het was wel zaak om scherp te blijven.
Na de rust begon ZVL goed en had Morado het even lastig. Er werd goed druk gezet en Morado moest aan de bak. Na een goede actie van Aron pakte de tegenstander voor de 3e keer geel, tevens zijn 2e, wat leidde tot een rode kaart voor ZVL. tijdens het 4 tegen 3 spel weet Morado de bevrijdende 3e treffer te maken via de linkervoet van Teun. Een paar minuten na de 0-3 wist Aron met een hard schot de 4e treffer van Morado op zijn naam te schrijven. Tijdens de slotfase van deze wedstrijd gebeurde er van alles. ZVL zette weer aan en maakte het Morado nog lastig. Ook verloor onze keeper tijdens de wedstrijd zijn schoen, zie foto, waardoor de wedstrijd even stil lag. Gelukkig had de ijzersterke verdediger Bjarne nog een extra paar bij zich waardoor de wedstrijd inclusief keeper weer verder kon. Ook liet Thomas zich nog in zijn zaakie schieten, uitstekende verdedigende actie! Na even bijkomen op de bank ging het ook daar weer goed mee. Ondanks deze turbulente slotfase wist Morado de wedstrijd zonder tegendoelpunt over de streep te trekken en bovenaan het klassement te blijven.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!