Thuisspeelavond 10-03 - NSFV Morado CF

Thuisspeelavond 10-03

10 maart 2023 9:45


De Morado CF-trein dendert door richting het kampioenschap. Met nog zes wedstrijden te gaan, waarvan vijf in eigen huis, hebben de mannen van Jos Ariaans alles in eigen hand. Toch belooft de wedstrijd van aankomende vrijdag tegen Drienerlo een razend spannende te worden.

Angstgegner is een te groot woord, maar de studentenploeg uit Enschede blijkt voor Morado CF telkens weer een taaie tegenstander. De 4-1 nederlaag tegen de huidige nummer zes van de competitie, eerder dit seizoen, onderstreept dat gevoel. Gelukkig is het verschil tussen uit en thuis levensgroot. In eigen huis wisten de Nijmegenaren de laatste keer namelijk met 5-1 te winnen en omdat Morado CF dit seizoen nog in geen enkele thuiswedstrijd punten liet liggen, leeft de koploper met alle vertrouwen toe naar komende vrijdag. Het feit dat de confrontatie van vorige week met de nummer vier op de ranglijst - SV Putten - in de allerlaatste minuut alsnog gewonnen werd, heeft het teamgevoel en de kampioenskoorts alleen nog maar meer versterkt.

Namens Morado CF staan morgenavond, bij de vierde officiële thuisspeelavond van het seizoen, de volgende namen aan de aftrap:

Shayan Andani (GK)
Luc Keersmaekers
Bjarne Beelen
Jeroen IJff (C)
Thomas Oostendorp
Aron van der Rijt
Teun van Schendel
Maurice de Bruijn
Ivan Theunissen

Opnieuw is alle support meer dan welkom als onze mannen om 21.00 uur aftrappen. Trommel daarom iedereen op om te komen kijken en juich Morado CF nog een stap verder richting de titel!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!